Waarom EFFIQ?

Een aantal redenen om met EFFIQ in contact te treden:

 • Beperking van de risico’s in de veranderende markt
  Met de deskundigheid van EFFIQ krijgt u professioneel advies op het gebied van commercieel onroerend goed, financiën, omgevingsplannen en andere van belang zijnde factoren. Aan de hand van dit advies verkrijgt u inzicht in uw risico’s en ziet u hoe u deze kunt beperken.
 • Realistische vastgoedprijzen
  De zakelijke markt is nogal eens aan beweging onderhevig. Denk bijv. aan (recente) crisissen en de gevolgen hiervan voor de economie, die hierop sterk van invloed kunnen zijn. Prijzen kunnen door dergelijke omstandigheden variëren. Een stabiele prijs is voor u van belang en daarbij natuurlijk de zekerheid dat de prijs die u betaalt reëel is. Wij kunnen u adviseren wat voor u een reële prijs is.
 • Betere onderhandelingspositie bij koop of huur
  Omdat er over het algemeen meerdere panden te koop en te huur staan, staat u sterker bij onderhandelingen. EFFIQ weet als geen ander wat een realistisch bod is, maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u een pand koopt of huurt voor de juiste prijs en onder de meest gunstige voorwaarden.
 • EFFIQ kan exact voor u nagaan wat in een buurt speelt
  Lokale marktkennis is onmisbaar bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Is de ligging gunstig, wat zijn de plannen van de gemeente, hoe is de infrastructuur geregeld, of gelden er misschien binnenkort parkeertarieven voor uw klanten. Vragen waar EFFIQ antwoord op kan geven en waarmee u verrassingen voorkomt.

© EFFIQ Vastgoed & Consultancy
| Made by Hampsink.com Communicatie & Reclamebureau