Over EFFIQ

De dienstverlening van EFFIQ kenmerkt zich door een informele en persoonlijke werkwijze, waarbij allerhande huisvestingsvraagstukken zo praktisch mogelijk worden benaderd.

Onze dienstverlening is altijd professioneel en vooral onafhankelijk. Wij adviseren zonder tegengestelde belangen. In de huidige markt zijn wij graag een betrouwbare en flexibele partner die ondernemers werk uit handen kan nemen. Zo kunnen zij zich blijven concentreren op hun core business.

Door haar jarenlange ervaring en kennis op het gebied van commercieel vastgoed, biedt EFFIQ een breed pakket aan diensten aan. Dit dienstenpakket is onder te brengen in de categorieën vastgoedconsultancy en vastgoedbemiddeling. Hierbij zijn wij actief in alle segmenten (retail, kantoren, bedrijfsruimte) en treden wij op zowel voor een eigenaar als een gebruiker.

EFFIQ heeft derhalve geen (uitgebreide) verhuur- en verkoopportefeuille. Wel hebben wij hiervoor onze samenwerkingspartners. Onze kracht is dat wij als ondernemer met u meekijken en dienaangaande ook overige, aan vastgoed gerelateerde, zaken in ogenschouw nemen. Sowieso kunt u voor al uw huisvestingsvraagstukken contact met ons opnemen. U hoort dan meteen of wij wat voor u kunnen betekenen.